Utam a Nemzetközi Filmes sikerek felé!

2010. február 09. 00:41 - Warrior

Metró ellenőrök-Nagy esések videó

Sziasztok.

 

Ma reggel voltam jiu-jitsu edzésen. Elég jól ment. Persze attól is függ, hogy kivel harcolok. Van például egy judos srác. Persze jitsuzik is, kb 85 kg. Hát mit mondjak nem bírtam vele. Azt csinált velem, amit akart. Erős is és olyan technikás, hogy az hihetetlen. Ilyenkor azért elég szar érzésem van. Már bocsánat. Olyan mintha semmit sem tudnék. Persze 10 kg-al nehezebb nálam, ezt tudom, de azért jó lenne többet tenni ellene. Persze azért nem vagyok annyira kiborulva, de azon gondolkodom, hogy milyen taktikát válasszak ellene. A srác neve Ákos. Ti jitsusok ismeritek. Hát ez van.

  Azért jó, ha az ember jobbakkal játszik, mert akkor én is jobb leszek. Gyakorlatilag felhoz magához a jobb ellenfél.

  Egyébként elég korán keltem, és álmos voltam. Lehet, hogy az a baj, hogy sokáig fent vagyok. Biztos látjátok, hogy néha milyen későn írom a bejegyzéseket. Néha a klaviatúrára csuklik a fejem. Nem is tudom, hogy miért vagyok fent olyan sokáig.  Rendes ember olyankor már alszik, amikor én még butítalak benneteket. Ez csak vicc volt.

  Szóval ott tartottam, hogy reggel kimentem a vonat állomásra. Odaértem, és látom a rengeteg álmos arcot. Meredten bámulnak maguk elé. Ezt lehet leolvasni az arcukról „ Faszom  a hétfő reggelbe!”

Mondjuk ezt megértem, mert ki az aki szereti? Felértem Bp-re, és a déliben kiszálltam a vonatból. A bérletem lejárt. Eszembe jutott az egyik haverom, aki tavaly márciusi bérlettel jár, és az ellenőrök soha nem veszik észre. Gondoltam bepróbálkozom, ha neki megy, akkor nekem is. Gondoltam én.

 

Egyébként nem azért nem vettem új bérletet, mert nem akarta, hanem azért, mert akkor sor állt minden pénztárnál, hogy azt hittem valamit ingyen adtak. Elindultam magabiztosan a mozgólépcső felé, mint akinek vadonat új bérlete van, és mutattam gyorsan, hogy az ellenőr nem tudja elolvasni.  Elolvasta. Lejárt Február 1-én. Szólt, hogy elnézést, de ez lejárt. Én mondtam neki, hogy azt hittem sztrájk miatt meg hosszabbították a határidőt. Azt mondta persze, de csak 3 nappal. Én nagyot csodálkoztam és bekullogtam a sor végére. Jó hosszú volt a sor.

Hát így jártam. Aztán megvettem bérletet. Biztos nem lehet egyszerű ott állni a mozgólépcsőnél, és nézegetni a bérleteket. Szerintem az ellenőröket mindenki utálja. Nem akarom őket megbántani, de nem úgy néznek ki, mint akinek két diplomája van. Persze ezt is meg kell csinálni valakinek.

 

Egyszer lementem a mozgólépcsőn, és látom, hogy egy kb 150 cm maga seggdugasz ellenőr, egy külföldi párt éppen terrorizál. A pár nem érette, hogy mi a probléma, mert vettek jegyet. Én sem érettem. Valami gond volt az átszállással, vagy ilyesmi. Megszólalt bennem a lovag és odamentem. Odaszóltam a seggdugasznak, hogy mit szívózik velük, látja, hogy nem értik, amit magyaráz. A fickó rám nézett, és azonnal agresszívan megkérdezet, hogy hívja –e a rendőröket, rám? Mondtam nyugodtan. Erre nem számított, és kurvára kiakadt, hogy én segíteni próbálok vad idegen külföldieken. Kérdezte, hogy nekem rokonaim –e ezek az emberek? Elküldtem a picsába, és mondtam, hogy kirúgatom. Ezt nem gondoltam komolyan, de ilyenkor ezt kell mondani.  A végén csak elengedte őket. Egy kicsit lehetett volna jobb indulatú is.

 

Most értem haza az esti edzésről, és még mindig ott állt az az ellenőr, aki reggel szólt, hogy lejárt a bérletem. Hát megmondom, őszintén nem lehet egyszerű abban a huzatban egész nap állni. Biztos kemény meló.

 

Mára befejezem az írást, de hamarosan jelentkezem.

 

Itt egy videó, néhány hatalmas esésről.

 

Sziasztok.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr761741029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utam a Nemzetközi Filmes sikerek felé!