Utam a Nemzetközi Filmes sikerek felé!

2010. november 17. 23:41 - Warrior

Forgatás Angelina Jolie-val

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A SZÍNÉSZ ÉS A RENDEZŐ (ZOLI ÉS JOLI)

 

Sziasztok!

 

Megvolt az utolsó forgatási napom Angelina Jolie filmjében. Elég korán keltem. Pontosan reggel 4.30 kor. Mit mondjak, nagyon kemény volt. Amúgy is utálok korán kelni. Hát még ilyen korán. De hát, ha filmről van szó, akkor nem ismerek lehetetlent. Az Angelina Jolie-val forgatni, pedig valóban komoly dolog. Szóval korán felkeltem és beindítottam az autót. Egy kicsit járattam a motort, mert ugye a dieselt járatni kell. Elindultam és mivel ilyen kora reggel, alig van forgalom Pesten, éppen időbe értem a MAFILM Róna utcai épületéhez! Az autót ott hagytam a parkolóban és felszálltam a buszra, ami az épület előtt állt. Ezután indulás Fótra. Tudjátok, ott van egy hatalmas filmstúdió. Megérkezés, utána átöltözés a katona ruhába.

 

Talán már említettem, hogy egy szerb tábornoknak játszom a testőrét. A képen láthatjátok, hogy milyen cuccban vagyok. Nyakamban Kalasnyikov. És azután következett a minden forgatásra jellemző várakozás. Nagyon sokat kell várakozni egy ilyen forgatáson.Ja és előtte engem ki festettek. Azt jelenti ez, hogy a jobb szemem mellé minden egyes alkalommal festettek egy forradást. Mert az olyan vad! J Keményebbnek tűnök!? Gondolhatták ők, de nekem meggyőződésem volt, hogy nem is fog látszani a filmvásznon. Persze lehet, hogy tévedek, és jól látszik majd. Meglátjuk.

 

Mivel ez a sminkes elég sokszor sminkelt már engem, jóba lettünk. Ő az Amerikaiakkal jött. És már az első forgatási napon láttam, hogy nagyon jó barátnők Jolie-val.Már az előző forgatáson, kérdeztem az egyik magyar asszisztenst, hogy intézze el nekem, hogy csináljunk egy közös képet. Most kérdeztem tőle, hogy mi a helyzet. Azt mondta, hogy nem lehet, mert szigorúan megtiltották az Amerikaiak, hogy ilyen kéréssel forduljon bárki is Angelina Jolie-hoz.Én ezt meg is értem, mert ha munka van, akkor nem lehet úgy dolgozni, hogy minduntalan zavarják az embert autógrammért. Gondolom sokan zavarták már ez miatt.

 

Én a fejembe vettem, hogy ha már elvállaltam a forgatást, akkor azért jó lenne egy kép. Mégis csak Angelina Jolie által rendezett filmben szerepelek. Ebédszünetben odajött hozzám a sminkese, hogy javítsa a forradásomat. Ekkor mondtam neki, hogy tudom, hogy ez kényes kérdés, de intézzen el nekem egy képet. Azt mondta, hogy majd megkérdezi.Ment a forgatás. Felvettük többször a jelenetet és jött velem szemben a sminkes. Rám nézett és, ahogy meglátott, azonnal odament Angelinához és láttam, hogy kérdezett valamit. Váltottak néhány szót és utána odajött hozzám a sminkes és azt mondta, hogy rendben. Én kérdeztem, hogy mikor. Azt mondta, hogy ha vége ennek a felvételnek.

 

Nem sokára vége lett a felvételnek és álltam a helyemen, amikor odajött Angelina. Kérdezte, hogy fotózkodunk? Mondtam neki, hogy persze. Ha lehet? Azt mondta, hogyne lehetne. És odajött hozzám. Az eredményt fent látjátok.Jó volt, mert így hogy ő jött oda hozzám, a testőrök sem problémáztak. Így hát van egy közös képünk. Szerintem jól sikerült. Mégis csak egy Hollywoodi filmben szerepeltem! És Angelina Jolie rendezett. Egyébként nagyon profin csinálta és biztos nagyszerű lesz a film.A következő tervem egy Magyar film főszerep, aztán egy Hollywoodi film főszerep!

Úgy, hogy még lesz miről írnom!

 

Hamarosan folytatom!

 

Sziasztok.

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr162456178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utam a Nemzetközi Filmes sikerek felé!