Utam a Nemzetközi Filmes sikerek felé!

2011. június 22. 14:50 - Warrior

Álmodj nagyot!!

Sziasztok!

 

Megint írok ebben a nagy melegben, itt a hűvös szobában! Mert kint komoly hőség van. Persze nem panaszkodom, mert imádom a nyarat! Szeretek egy szál rövidnadrágban rohangálni, mezítláb menni a poros úton, megfürödni egy tóban! Ez az igazi élet!Valóban igaz, hogy egy trópusi országba kellett volna születnem! Így majd ha egyszer híres filmes leszek és nagyon sok pénzem lesz, akkor a telet egy trópusi országban fogom tölteni! Karácsony után majd elutazik az egész család és Május közepén hazajövünk! De erre egyelőre még várni kell! De nem aggódódom, mert időm van!

Életem hátralévő időszakában csak azzal akarok foglakozni, hogy az céljaimat, álmaimat megvalósítsam! Majd egyszer azt is megírom, hogy melyek azok a célok és álmok! A saját mozi filmem elkészítése benne van!Nagyon rajta vagyok! Mindennap tárgyalok és emailezek cégvezetőkkel, hogy támogassák a filmemet! Lehet, hogy ki fogtok nevetni, de már csináltam egy kezdetleges plakátot a filmemről. Csak a számítógépemen és fényképekből összeraktam és feliratoztam! Megmutatni nem akarom, mert nem olyan profi és a filmemnek biztos sokkal profibb plakátja lesz!

Tudjátok nekem muszáj, hogy legyen a célomról egy konkrét dolog! Egy kézzel fogható valami, ami mutatja, hogy mi a végeredmény! Valahogy nekem sokkal könnyebb elérni így a célt! Az íróasztalommal szemben a falra kiraktam egy parafa táblát, amire gombos tűkkel fel tudok rakni bármit! Erre a táblára rakom fel a céljaim képét! Ha egy autót szeretnék megvenni, akkor egy autó képét, ha egy új sportcipőt, akkor annak a képét! Ha mozi filmet akarok csinálni, akkor a film általam megalkotott plakátját.Így amikor leülök, az asztalhoz mindenképpen ránézek a táblára és soha nem tévesztem azt el, hogy mi felé kell mennem! Tudom az irányt! Bennem már valóság a dolog. Már csak kívül kell, hogy hozzá alakuljon minden! Hogy a kép valósággá alakuljon! És akkor az általam látott kép már valóságot mutatja!

Lehet, hogy ez első hallásra egy kicsit bonyolultnak hangzik, de én hiszek benne, hogy amit ki tudunk találni és hiszünk, benne azt meg tudjuk csinálni!Csak merni kell álmodozni! Nagyot álmodni! Mert az nélkül nem megy! Sokan mondják, hogy az álmodozás az élet megrontója! EZ NEM IGAZ!! Kell álmodozni és merni kell álmodozni! A képzeletnek semmi nem szabhat határt! És mi alapján lehet azt mondani, hogy nem lehet megvalósítani valamit? Ki dönti el? Ki határozza meg, hogy mire vagyunk képesek és mire nem? Más honnan tudná, hogy mire vagyunk képesek?

Mi döntjük el, hogy mire vagyunk képesek! Legalább ne rajtunk múljon! Mi tegyünk meg érte mindent! Küzdjünk és harcoljunk, és újra küzdjünk, és újra harcoljunk!Soha, de soha ne fogadjátok el a vereséget! Küzdjetek az álmaitokért! Bátran és hősiesen, hogy amikor majd jön a babér learatása, akkor nyugodtan hátradőlhessetek és mondhassátok!

- Én mondtam, hogy sikerül!!

Én megfigyeltem azt, hogy amikor sikerül elérnem egy célt, abban a pillanatban a mögöttem lévő munka eltörpül! Többet nem számít, hogy mennyire volt nehéz, mennyire volt fárasztó! Nem számít hányszor kellett újra kezdenem, és mennyi verejték van mögöttem!Mindenért kárpótol a siker! Hogy elértem azt, amiről mindenki azt mondta, hogy lehetetlen! Hogy azt mondták, hogy nem lehet megcsinálni! Hogy ne is kezdjek bele! És még megszámlálhatatlan dolgot mondtak, hogy miért nem lehet megcsinálni!

Nekem mindig az volt a válaszom, hogy én akkor is megcsinálom!!!

 

Ti is csináljátok meg!!

 

Hamarosan folytatom!

 

Sziasztok!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr323006040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utam a Nemzetközi Filmes sikerek felé!