Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

Baba etetés. :)

2012. február 06. 00:40 - Warrior

Sziasztok.

Már elég régen írtam és ezt elégé sajnálom. Mostanában nagyon elfoglalt vagyok, és sok mindennel foglalkozom. Nagyon sok energiát fektetek abba, hogy filmes cégem beinduljon. Persze ez nagyon nehéz feladat és sok munkával jár. Persze minden azzal jár. Ha sikereket akarunk elérni, azért mindig tenni kell. Sokszor és sokat. Ezt nem lehet megúszni és mivel ezt tudom, ezért így csinálom a dolgaimat. Mostanában elég sok film szerep felkérést is kapok. Ennek örülök, mert ha filmekben játszhatok az az igazi lételemem. Nemsokára elkezdjük forgatni a saját tíz részes web sorozatomat. Nektek nagyon fog tetszeni. A Youtubon és a Facebookon láthatjátok majd. A nyár előtt lesz Szombatonként a bemutató, aztán ha sok ember nézi meg, akkor Szeptembertől a második évad. .

A kisfiammal fantasztikus minden.  Imádni való és nagyon aranyos. Biztos látjátok a képeket, amiket felrakok a Facebookra. Nemsokára 6. hónapos. Lassan felül és nemsokára kapni fog az anyatejen kívül más ételt is. Én már nagyon várom, hogy a drágaságot etethessem. Amikor eszek és az anyja oda hozza mellém, szinte kinézi a számból az ételt. Szerintem már nagyon szeretne enni. Hamarosan ehet is. Nagyon drága kisfiú. Állandóan nevet és hangosan gagyarászik. Már nagyon szeretne beszélni ez látszik rajta.  

Hát most egyelőre ennyi, de hamarosan megint írok.

 

Sziasztok.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr994070363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása