Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

A baba és a jövő!!

2011. szeptember 25. 20:47 - Warrior

 Sziasztok.

 

Egy kicsit régebben jelentkeztem, de megérthetitek, hogy az életem megváltozott! Nem minden olyan egyszerű, mint amikor csak magamra kellett gondolnom! Most már ott van valaki, aki minden pillanatban számít a segítségemre! És ez azért nem semmi! Sok mindenre kell gondolnom és sok mindennel kell törődnöm! Ez persze természetes!Edzeni sincsen olyan sok időm, de azért igyekszem tartani a tempót. Be kell osztanom igazán az időmet! Azért heti 5 napon mindig edzek, de igazi szervezési csúcsot igényel az, hogy minden klappoljon! És persze azt is meg kell oldanom, hogy kellő mennyiségű pihenő időt tudjak biztosítani magamnak!

Igyekszem akkor pihenni, amikor a baba alszik! De ez nem olyan sokszor van! Mindenhol írják, hogy a babák két óránként esznek, és közben alszanak! Hát ezt én hírből sem ismerem! Az én kisfiam, napközben alig alszik! Azt is csak kézben hajlandó, különben ordítás a szülők jussa! Az éjszaka elő felében alszik, aztán hajnalban miután z anyja megetette, mintha elkezdene fájni a hasa! Jön a nyögéssírás stb. Ilyenkor megint kézbe és ez így megy nap, nap után! De hát ez van! Ezt vállaltuk és majd csak nagyobb lesz a Márk! Egyébként nagyon drága és cuki baba! Nagyon értelmes! Most hétvégén volt 5 hetes és már kezd gagyogni és figyel mindenre! A hangomra, figyeli a szüleit, figyeli a fényeket stb. Imádni való és nagyon szép és okos baba!

De a kezdeti baba dolgok után munkára is figyelnem kell! Itt van például a filmem elkészítése! Szeptember 11-én elindult a filmtámogatási pályáztatás! Erre akarom beadni a kész forgatókönyvemet! Veszteni valóm nincs! Egyetlen nehézség az, hogy olyanoknak adnak támogatást, akiknek már van referenciájuk! Olyan Producereknek, akik már készítettek filmet! Én ugye rengeteg filmben szerepeltem, de még nem producerkedtem! A filmekre a producer szerzi a pénzt! Úgy, hogy meg kell szereznem egy olyan producer támogatását, aki a filmem mögé áll! Ez nem könnyű, mert a producerek mindegyike a saját filmjét, akarja megcsinálni! Úgy, hogy ezt az apró gondot meg kell oldanom!

Nagyon sok tervem van, amit meg akarok valósítani! Ha a baba nagyobb lesz, akkor egyre könnyebb lesz a dolog! Két filmben is fogok mostanában szerepelni! Nem nagy költségvetésű filmek, de szerintem mindegyiknek jó a sztorija! Ha készen lesznek természetesen, hozzáférhetővé teszem minden blog olvasónak!A saját filmem miatt csináltam egy filmes céget a Genius Film Kft-t. És a jövőben a mozi filmemtől függetlenül szeretnék csinálni egy web sorozatot is! Ez kizárólag a facebookon és a Youtubon lesz látható! Az ötlet már meg van, és idén le fogom forgatni! A web sorozatok részenként 8-10 percesek! A stori nagyon jó! Biztos tetszeni fog nektek! Amolyan igazi odaverős film lesz! Persze szeretnék komoly mondanivalót mögé tenni!

Tudom, hogy mindig csak mesélek a filmjeimről és a filmes terveimről, de egyszer fogjátok látni őket! Higgyétek el!Lassan befejezem és igyekszem sűrűbben írni a blogot! Mondjuk mindennap? Hát meglátjuk!

Alul felraktam egy reklámot, ami mostanság az egyik kedvenc reklámom! Egy Tigris nevű energia italt reklámoznak vele! 

Remélem tetszeni fog! 

Hamarosan jelentkezem! 

Sziasztok! 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr393256106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása