Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

A blog kezdete

2009. január 16. 13:48 - Warrior

Tisztelt Mindenki.

 

Elkezdem a bloggomat. Tudnotok kell, hogy már régóta foglalkozomm a gondolattal, hogy könyvet írok, vagy valami hasonlót. A blog tökéletesen megfelel, hogy leírjam a gondoltaimat,kalandjaimat, élményeimet a versenyzéssel, edzésekkel, munkámmal kapcsolatban. Mindenkinek tetszeni fog, és rövid időn belül nagyon népszerű lessz.

Lassan harminc éve foglalkozom harcművészettel, Kempo Karatéval, Viadal pusztakezes küzdelemmel, MMA-val, fegyveres, és fegyver elleni harccal, edzettem profi boxolókkal, bírkozókkal, judosokkal, mindeezt azért, hogy a Kempo küzdelmeim sikerüljenek és a harc minden területén járatos legyek. Több mint 27-pusztakezes Viadal küzdelmen vagyok túl. Többségét megnyertem. Háromszor nyertem VB.-t, és két alkalommal Világ kupát. Rengeteg nagyszerű harcossal küzdöttem , és nagyon sok barátot szereztem a harcosok között.

Oktatással is foglalkozom. Több mint tíz fekete öves tanítványt neveltem ki. Ők is aktívan versenyeznek, vagy oktatnak. Jelenleg is oktatok felnőtt férfiakat és van egy külön női csapatom is.

Lassan négy éve foglalkozom, aktívan a Brazil jiu-jitsuval, mindennap edzek és jelenleg az EB-re készülök, mely január végén lessz. A földharc nagyszerű versenyzési forma minden korosztálynak, de idősebb korban is jó, mert az idősebb versenyzők, már nehezn gyógyulnak ki az ütésekből, így később is tudok versenyzni.

Hétvégente kidobóként dolgozok egy vidéki discoba. Biztos mindenki gondolja, az hogyan lehet, hogy egy sportoló azt csinálja. Én már lassan 18-éve vagyok ugyanazon a helyen és mindenkit biztosíthatok, hogy a normálisabbakhoz tartozom. Nem verek agyon részegegeket, nem kötözködöm, és nem balhézok. Mindent előszőr szépen mondok. Természetesen néha akad olyan vendég aki semmilyen szép szóból nem ért.Akkor is tudom, hogy mi a határ. Ha ilyen történik azt is leírom. Ez is a Harcos életem része.

Ez lessz tehát egy harcos naplója. Olvassátok úgy, ahogy én írom, Szeretettel. Jó szórakozást hozzá.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr55881712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása