Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

Megújulás-Porche videó-A milliókat érő váza

2010. április 05. 11:34 - Warrior

 

A NAP MONDÁSA: SIKERES NEM ATTÓL LESZEL, AMIT HOLNAP TESZEL, HANEM ATTÓL, AMIT MA!

NÉZZÉTEK AZ ÚJ 2010-ES PORCHE CAYENNET.

Sziasztok.

 

Itt vagyok újra és kezdem az új hírekkel. Egy kicsit fejlesztem a Blogot. Mégpedig úgy, hogy kitaláltam egy olyan dolgot, ami szerintem egy kicsit feldobja az oldalt.

Nevezetesen szeretnék két új rovatot beletenni a blogba. Három rovat lesz. Hely hiány miatt lehet, hogy néha csak kettő lesz, de igyekszem azért  mind a hármat beletenni.

Az első rovat címe.

A BEJEGYZÉS. Ebbe a rovatban ugyanúgy a saját gondolataimat, sztorijaimat, érzéseimet, híreimet, kalandokat, eseményeket és minden olyan dolgot fogok írni, amit eddig is írtam. A hétköznapjaimat, örömömet, bánatomat. Ugyanúgy, ahogyan eddig.

 

A második rovat címe.

MILLIOMOS HÍREK. Ebben a rovatban olyan híreket-érdekességeket fogok írni, amik milliomosokkal, milliárdosokkal, nagyon gazdag emberekkel, az ő életükkel, környezetükkel,  üzleti világgal kapcsolatosak. Érdekességeket, eseményeket fogok írni. Nagyon érdekes és szórakoztató lesz. A végén kommentálom is talán ezeket a híreket. Biztos tetszeni fog nektek.

 

A harmadik rovat címe.

SZTÁR HÍREK. Ebben a rovatban sztárokkal, színészekkel, énekesekkel, celebekkel, kapcsolatos érdekes sztorikat, híreket, fogok megosztani veletek. Szerintem ez is érdekes lesz és biztos nagy érdeklődésre fog számot tartani.

 

Lehet, hogy a rovat címeken még változtatok, de a tartalmát így szándékozom írni.

 

Azért akartam egy kicsit tovább lépni a bloggal, hogy még nagyobb kedvvel olvassátok és jókat szórakozzatok. Célom, hogy olyan gondolatokat osszak meg veletek, ami inspiráló lehet számotokra.  A nagyvilágban rengeteg érdekes hír van. Én is sokat tájékozódok, és tanulok, miközben nézelődök a neten. Talán egy kicsit el tudom nektek hozni a nagyvilág híreit, az élet olyan oldaláról, amit nem mindig ismertek és tudtok. A saját bejegyzéseim, is ezt a célt szolgálják. Nagyon jó megosztani a saját gondolataimat. Szerintem az mindig jó, ha valaki egy olyan oldalról is megismeri a világot, a másik embert, amire eddig nem is gondolt.

Természetesen ezen túl is szeretnék sűrűn írni, és videókat és képeket is feltenni. Egy kicsit komplexebb lesz a blog. Egyfajta próbálkozás. Csak ültem és tegnap írtam a blog bejegyzéseit, és eszembe jutott, hogy mi lenne, ha írnék híreket gazdag emberekről és híres emberekről. Néha olyan hajmeresztő dolgokat lehet hallani, hogy ha a fele igaz, akkor is érdemes hírt adni róla. Hátha az egész igaz!! Akkor meg tényleg, olvasnotok kell. Ha olyan a hír, hogy nem tudom megállni, akkor biztos kommentálni fogom a hírt, eseményt, vagy egyszerűen csak írok róla, a véleményemet, gondolataimat. Ez biztos kiforrja magát. Persze ezt ti is megtehetitek. Azért van a komment címszó. Biztos hosszabb lesz egy-egy blog írott oldala, de érdekes is lesz. Én biztos vagyok benne, hogy várni fogjátok a következő bejegyzéseket, híreket mindig.

 

Látjátok, a videók felrakásakor is igyekszem olyanokat feltenni, amik érdekesek, és különlegesek. Az íráskor is úgy írok, hogy érdekes és jó legyen az írás. Ezt mindig szem előtt tartom.  

 

Meglátjuk, hogyan működik és milyen sikere lesz. Ha működik, csinálom, ha nem akkor változtatok. Ez a jó a blogban, hogy semmi sem kötelező. De mindent lehet. Egy a célom. Hogy adjon valamit az írásom, az oldalam.

Éppen ezért, arra is gondoltam, hogy újra elkezdem írni a híres emberek, és ismeretlenek bölcs mondásait. Frappáns szólásait. Ezek néha nagyszerűen megfogalmazzák, hogy egy adott problémára mi megoldás, és mosolyt csalnak az ember arcára. Megmelegítik a lelket.

Szóval ezeket tervezem a blogomban.

Eddig is köszönöm az eddigi figyelmeteket és továbbra is várom, hogy olvassatok. Én mindet megteszek, azért, hogy jó legyen olvasni.

 

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKTEK!

 

Sziasztok.

 

MILLIOMOS HÍREK: Esernyőtartónak használt egy 160 milliós vázát az idős házaspár

 

 

Kincseket nemcsak a föld alatt lehet találni, a mostani példa azt mutatja, érdemes körülnézni idős házaspárok fogasa alatt is. Amikor épp nem esernyőtartónak használta, a brit pár egy sarokban hagyta porosodni a közel 160 millió forintos 18. századi kínai vázát. 50 évig nem tudták, mit őrizgetnek.

 

 

A kincsre egy képzett régiségszakértő bukkant rá az idős házaspár egyik vendégszobájában. Mint kiderült, a 18 századi kínai műalkotás 500 ezer fontot, vagyis 158 millió forintot ér.

A vizsgálatra felkért aukciós ház szakértője, Matthew Denney szerint ennél sokkal többet is érhetne, akár a kétszeresét, ha sérülésmentes lenne a porcelán. Mint azonban a jelekből kiderült, a vázát sokáig esernyőtartóként használták, látható rajta egy repedés, és valaki emulziós falfestéket fröccsentett rá.

A hozzáértők úgy tippelik, hogy a váza Florence Nightingale híres angol ápolónő, író, a nővérképzés úttörő alakja birtokában lehetett. Az idős pár ajándékba kapta a vázát 50 éve, de fogalmuk sem volt az értékéről. Pedig a váza többet ér, mint a házuk.

Az alkotásra február 11-én a Duke aukciós ház árverésén lehetett licitálni.

(Forrás: deluxe.hu)

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr421895808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása