Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

Újra írok.

2010. június 16. 11:09 - Warrior

Sziasztok.

 

Meglehetősen régen jelentkeztem. Muszáj írnom, mert a végén leszoktok a blog olvasásáról. Nem igazán volt időm mostanában. Vizsga időszak van. Persze ez elég rossz kifogás, mert nem szakadok meg a tanulástól. Pontosabban megvan az a „jó” tulajdonságom, hogy az utolsó pillanatra hagyom a tanulást, aztán meg kapkodhatok. Ezen változtatni akarok, mert ez nem jó. Most is legalább hat filmet kell megnéznem, két nap alatt. És mit ne mondjak elég művész filmek. Régi magyar film mindegyik. Ez van.

 

Az edzés most viszont elég jól megy. Kemény meccseket nyomok. És utána erősítek mindig. Most a súlyom is megy felfelé. De nem is baj, mert most elhatároztam, hogy egy kicsit nehezebb leszek. Hogy legyen „súlya” annak, amit küzdelem közben „mondok”. Már sokszor említettem, hogy szeretnék Európa bajnok lenni. Jövő januárban lesz az Eb. És arra, már most megkezdem a felkészülést. Fizikailag, mentálisan stb.

Megyek két edzőtáborba is. Az egyik Kempo edzőtábor, a másik pedig Brazil jiu-jitsu edzőtábor. Ezek nagyon jók, mert, egyrészt nagyon jól ki lehet kapcsolódni, másrészt nagyokat lehet edzeni. Sokat tud az ember fejlődni. Már nagyon várom.

 

Lassan befejezem, mert megyek filmet nézni.

 

Sziasztok.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr432085710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása