Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

Vége van a nyárnak-Favágó verseny videó

2010. szeptember 10. 00:03 - Warrior

Sziasztok.

 

Vége van a nyárnak. Sajnos! Hogy őszinte legyek nem is igazán volt nyár. Hol vannak, már azok a forró nyári augusztusi éjszakák? Mert, hogy idén nem volt az biztos. Most is esik az eső. De hát ez van. Sok mindent nem tudunk csinálni. Ide születtünk.

Sokat gondolkodom azon, hogy mi lenne, ha az ember olyan helyre költözne, ahol mindig meleg van mi lenn. Tengerpart, trópusi sziget stb. Tudjátok fehér homok, pálmafák! Langyos tenger, kék ég! Egy kicsit jó erre gondolni. Én nagyon sok helyen jártam már a világban. Voltam kétszer Ausztráliában. Ott voltam egy hetet a Gold Coaston. Ott mindig süt a nap. A szálloda, ahol laktam kb. 10 m-re volt a tengertől. Nagyon jó volt. De valahogy akkor nem volt kedvem ott maradni. Pedig lett volna lehetőség rá. Nekem mégis haza húzott a szívem. Ne kérdezzétek, hogy miért. Én sem tudom.

Például a kaja nekem nagyon nem ízlett. Legutoljára majdnem két hónapot voltam kint. Annyira hiányzott a jó magyar pörkölt, és gyulai kolbász, meg az ehhez hasonlók. Hihetetlen. Én amúgy sem szeretem a salátákat. Ausztráliában pedig állandóan azt esznek.

 

Emlékszem, hogy hazafelé, amikor a Qantas gépéről, Angliába átszálltam a Malév gépre, alig várta, hogy adjanak valamilyen Magyar kaját. Adtak is. Gyulai kolbász.  Mit mondjak, mintha újjá születtem volna. Fantasztikus volt. Szóval az étel az nagyon hiányzott.

Meg valahogy nekem túl nagy volt a nyugalom. Olyan érzésem volt, mintha állandóan hétvége lenne. Senki nem sietett sehova. Persze az a jó. Mondhatnátok. De én annyi idő alatt nem tudtam le lassulni. A múltkor olvastam, hogy egy milliomos ember elhatározta, hogy kivesz egy év szabadságot.  Elutazott egy szigetre és pihenni akart, de ő is úgy érezte, hogy csinálna valamit. Nem tudott ám nyugodtam pihenni. És akkor felhívta egy barátját, hogy mit tegyen. Az azt mondta neki, hogy a sok munkával töltött év alatt annyira felpörgött, hogy kb. 6-12 hónap, amíg le tud úgy lassulni, hogy normálisan tudjon pihenni.

 

Szóval meg kell tanulni lassítani és kikapcsolni. El fogok menni még nagyon sok helyre, ahol eddig nem voltam. Nagyon szeretnék Japánba, Kínába, Brazíliába elmenni. És még nagyon sok helyre. És persze el is fogok. Ahogy eddig eljutottam a nagyvilágba, úgy máshová is el fogok jutni. 100 évig van idő.

 

Egy kicsit régen írtam. Lassan kezdődik a Fő iskola. Elhatároztam, hogy idén többet fogok tanulni. Nem mintha az első évben nem tanultam volna, de a második évben többet fogok. A diplomát mindenképpen megszerzem. És nem is akárhogyan szeretném. Úgy, hogy jövő pénteken kezdem a Fő sulit.

Még azt is akartam mondani, hogy szerepeltem az Üvegtigris 3. című filmben. Legközelebb elmesélem, hogy milyen kalandokon mentem keresztül a forgatáson.

 

Most befejezem. Még feltettem egy videót, az egyik favágó versenyen készülődök, a versenyre. Egy kis zenét is tettem alá. Remélem tetszik.

 

Sziasztok. 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr712284828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása