Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

Filmes dolgok-Gázspray a diszkóban

2011. március 18. 18:59 - Warrior

Sziasztok.

 

Megint jelentkezem. Mint mindig. Nagyon örülök, hogy sokan, nagyon sokan szurkolnak azért, hogy a filmes tervemet megvalósítsam. Tényleg meglepett, hogy menyien érdeklődtök és pozitívan álltok a dologhoz. Nagyon jól esett.Azt azért mindenkinek tudni kell, hogy nagyon nagy fa, az, amibe belevágtam a fejszémet!! Folyamatosan küldöm a szponzori ajánlatokat a cégeknek. És persze folyamatosan küldözgetem a film szinopszisát, hogy lássák, miről szól a film és mi a történetet. Van olyan cég, aki válaszol és van, aki nem. Van, aki bíztat és van, aki nem. Ez van!! Tudtam, hogy nem lesz könnyű és tudtam, hogy tele lesz buktatókkal. Pénzt senki sem szívesen ad!! Főleg így egy kicsit nehezebb, hogy nincsenek ismerőseim, a cégeknél és nincs rokonom egyik banknál sem!!

 

De nem baj!! Édesebb lesz a győzelem!! Egy kicsit talán baj, hogy már annyira szeretném megcsinálnia filmet, hogy tűkön ülök, amikor várom egy elküldött emailre a választ egy cégtől!! De a lelkesedés nem lanyhulhat!!Hát eddig ez van!!Képzeljétek el voltam a Keanu Reeves filmjének a ruhapróbáján. A múltkor említettem, hogy szerepelni fogok benne. Valami harcos szerzetest játszom, olyat, aki a kung fu filmekben szokott harcolni!! Kérdezték, hogy levághatják –e, majd hajam kopaszra. Mondtam, hogy persze! Amúgy is majdnem kopsz szoktam lenni! Mindig nullásra vágatom úgy, hogy nagy különbség nem lesz! Persze le is borotválják majd!! Egy kicsit lehet, hogy fázni fog a fejem, de hát ez van. Mégis csak egy Hollywoodi produkció. A címe 47 Ronnin. A storyról gőzöm sincs! De hát nagyszabású projekt, az látszik. Majd beszámolok a forgatásról is.Az lenne a jó, ha egy kicsit harcolhatnék benne.  Egy kis küzdelem a kedvemre való lenne!! Mondjuk a Keanu Reeves-el. J!!Úgy, hogy az egészvásznon látszódjon az arcom!! J Hát egyelőre ennyit a filmes dolgokról.

 

Egyébként most hétvégén volt diszkó, ami elég emlékezetes volt. Arról nem beszélek, hogy sok részeg volt. Az már elég megszokott dolog.De hogy a diszkó vége felé valaki befújt gázspray-vel, a diszkó közepére, a tánc parkettre, az minden kritikán felüli. Fogalmam sincs, hogy ki lehetett, és miért csinálta, de nagyon kemény volt!! Persze nem láttuk, hogy ki tette!! Az ilyet mindig, akkor csinálják, amikor mi nem vagyunk ott. Lehetetlen mindenhol ott lennünk!

Nagyon ideges voltam, és ha látom, hogy ki csinálja, gondolhatjátok, hogy kipenderült volna! Nem tudom, hogy éreztétek –e már, hogy milyen a könnygáz spray. Borzalmas! Nem kapsz levegőt, könnyezik a szemed, marja a bőrödet!! Kemény!! És az a nem normális befújt az emberek közé. Sumákba!! Biztos hulla részeg volt!!Nem baj, ha megtudjuk, ki volt többet nem jön be!! Hát egyelőre ennyi!! Holnap megint diszkó! Új kalandok, új izgalmak és sok-sok részeg!! De hát az emberek ezért járnak oda!! Nem igaz??!!

 

Hamarosan jelentkezem!!

 

Sziasztok!!

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr562750889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása