Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

A siker útja

2011. augusztus 04. 10:06 - Warrior

Sziasztok. 

Írok megint. Az idő elég rossz kint, esik az eső és ez egy nagyon kicsit rossz. Hol van már a régi nyár, amikor még szeptemberben is akkora meleg volt, hogy az hihetetlen. Manapság már nem olyan az időjárás. Gyerekkoromban, augusztusban, éjjel is olyan meleg volt, hogy bátran lehetett kint aludni a szabad ég alatt. Ilyet ma már nem lehet tapasztalni. Valahogy az igazi hosszantartó nyár már nincsen. Sajnos!

De hát, mint tudjuk, a nap süt, csak éppen a felhők miatt nem látjuk! A nap mindig süt! A felhő elvonul, és utána nevetve gondolunk majd a felhős égre. Ezt kell észben tartani. És itt most nem csak az égen lévő napra és felhőre gondolok.  Mostanában én is mindig úgy kelek fel reggel, hogy elképzelem, hogy az életem minden egyes nap egy jobb irányt vehet fel. Mert ugye a lehetőség mindig meg van erre. És miért ne vehetne?

 Minden nap jöhet olyan lehetőség, amire nem is gondolunk! Amire nem is számítottunk. Ha meg valamit, intenzíven csinálunk és foglalkozunk, valamivel az esély még jobban megnövekszik! Ezért kell valamivel foglalkozni. Valami felé haladni. Tervezni és véghezvinni! És újra tervezni, ha nem egészen úgy alakul a dolog, ahogy szeretnénk. Korrigálni, kijavítani a hibákat és tovább haladni. Így a siker elkerülhetetlen!

Itt van például a pénzügyi siker. Ugye abban egyetérthetünk, hogy a pénz fontos ahhoz, hogy valaki jól éljen! Bár sokan mondják, hogy a pénz nem fontos. Én ezzel nem egészen értek egyet. A pénz fontos ott, ahol szükség van rá és nem fontos, ott ahol nincsen szükség rá.Vannak olyan dolgok, amiket pénzen nem lehet megvenni. És vannak olyan dolgok, amiket csak pénzen lehet megvenni.

Azt is szoktam hallani, hogy a gazdagok nem jó emberek. Én azt tapasztaltam, hogy a pénz csak felerősíti egy ember jellemét. Ha előtte egy bunkó ember volt, akkor a pénztől még jobban az lesz. Ha viszont egy nagyon rendes ember volt, akkor még rendesebb lesz. Persze biztos vannak kivételek, de én ezt tapasztaltam.Véleményem szerint a pénz hiánya sokkal több problémát jelent, mint ha sok pénzünk van.

És ami a legfontosabb, hogy szerintem rajtunk múlik az is, hogy mennyire vagyunk anyagilag sikeresek.Sokan, mindent és mindenkit hibáztatnak a sikertelenségért. Hibáztatják a rendszert, a körülményeket stb. Pedig nem biztos, hogy ez jó dolog.Én is azon vagyok és ti is legyetek azon, hogy a körülményeket mi alakítsuk ki. Van egy nagyon jó mondás, miszerint „AZ OKOS EMBER TÖBB LEHETŐSÉGET CSINÁL, MINT TALÁL”.

Sokan akarnak nagyon sok pénzt keresni, de mindenki könnyen akar sok pénzt keresni. Mindenki sikereket akar elérni befektetett munka nélkül. Hát mindenkit ki kell, hogy ábrándítsak. Befektetett energia nélkül nincsen eredmény. Legyen az pénzügyi, sport siker, vagy bármilyen más siker. Nincs olyan, hogy az utat lerövidítjük. A csúcsra nem lehet lifttel felmenni! Oda keménymunkával kell nekünk úgy felverekednünk magunkat, hogy néha még az út sincs kitaposva. Ha ezt most mindenki elfogadja, akkor többet nem kell azon aggódni, hogy miért nem történik semmi akkor, amikor nem csinál semmit.

És ami nagyon fontos, hogy soha ne fogadjátok el kudarcnak azt, ami annak látszik. Nincs kudarc! Nincs hiába való próbálkozás! Én rengeteg versenyen indultam és nagyon sokszor volt, hogy hónapokig készültem egy versenyre és semmit nem nyertem. Soha nem gondoltam, hogy felesleges volt edzeni. Hogy felesleges volt az elvégzett munka. Az elvégzett munka soha nem felesleges! Hozzá segít a későbbi sikerekhez!

Én egészséges és sikeres akarok lenni a sportban, meg akarom csinálni a filmemet és nagyon sok pénzt akarok keresni! Olyan sokat, hogy jobbá tudjam tenni a magam és mások életét. A sok pénzt eszköznek fogom használni. Csinálok még mozi filmeket és egy olyan küzdősport központot, ahol komoly edzések folyhatnak. Elterveztem mindent fejben. Lesz benne ketrec, boksz ring, tatamis terem, tele zsákokkal, kondi terem és minden.

Még nincs meg a terem. Még nincs meg a mozi filmem a valóságban. De a fejemben már elkészült minden. Már készen van. Most az a feladat, hogy a valóságban is megjelenjen az amit megalkottam fejben. Fizikai valóságban is meg kell jelenni annak, amit kitaláltam. Úgy gondolkodom, mintha már meglenne.Meggyőződésem, hogy minden a fejben dől el! Egy szép napon olyan gazdag leszek és olyan sok pénzem lesz, hogy jobbá tudom tenni a magam életét és azok életét, akiknek szükségük van rá!

Persze az egészség a legfontosabb! Ha az van, minden van! Akkor tudunk igazán a céljainkra összpontosítani. Én azért is nagyon sokat teszek! Ti is tegyetek azért is sokat!Az a jó, ha az élet minden területén összhang van! Testi és lelki egészség, lelki és anyagi gazdagság. Erre kell törekednetek! És az álmaitokat soha nem adjátok fel!

Ha ezeket meg teszitek, akkor már nem rajtatok múlik a dolog. Isten kezében vagyunk!

De ami rajtunk múlik, azt nekünk kell megtenni!

Nagyon jó a mondás, hogy „Segíts magadon az Isten is megsegít!” 

Egyik kedvenc idézetemmel búcsúzom mára! 

NEM BAJ HA FIATAL VAGY ÉS GAZDAG CSAK EGÉSZSÉG LEGYEN! :) 

Hamarosan jelentkezem.

 

Sziasztok

 

 

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr773124715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása