Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

Általában

2009. július 11. 13:37 - Warrior

 

Sziasztok Harcosok.
 
Írok, mert nagyon régen írtam. Nem nagyon volt időm. De hát ez természetes egy harcos életében. A mindennapok a küzdelmei, eléggé lekötnek.
Nemrég voltam edzőtáborban.. Nagyon jó volt, de sajnos sokáig nem tudtam maradni, mert egy reklám filmválogatásra kellett mennem. Odamentem, és természetesen megint megvárakoztattak.  Sajnos ez egy ilyen szakma. A médiában minden arról szól, hogy várnod kell. Várni kell a szerepekre, várni kell a forgatásokon, várni kell a pénzekre. És ez mindig így van.
Egyébként jelentkeztem egy filmes iskolába. Még nem tudom az eredményt, de remélem, hogy felvesznek. Jó lenne, mert imádom a film készítés minden részletét, és az nagyon jó, ha olyan dolgot tanulhatok, ami igazán érdekel.
Idén három, vagy négy filmben fogok szerepelni. Ez már nagyon jó eredmény.  Lassan csak felfedeznek.
Az edzés is elég jól megy, de azért, néha elfáradok. De hát ez ezzel jár. Hamarosan megyek jitsu táborba is, és jól kiedzem magam.
Nyaralni idén nem megyek, maximum a Balatonhoz.
Ezek vannak.
Ma lesz disco, arról viszont holnap írok. Biztos sok hülye lesz.
 
Na ennyi mára.
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr431240301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása