Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

Edzés-Főiskola-Közlekedés Indiában videó

2010. április 09. 01:32 - Warrior

 

  

 

A NAP MONDÁSA: AKIK NAPFÉNYT HOZNAK MÁSOK ÉLETÉBE, MAGUK SEM BÚJHATNAK EL A SUGARAK ELŐL.

(J.M.BARRIE)

 

Sziasztok.

 

Megint sűrűbben írok. Egyrészt azért, mert látom, hogy fontos. Ha kimarad az írás, azonnal mondják a rendszeres olvasók, hogy „Na mi van?”.

Úgy, hogy írok. Holnap reggel megyek edzésre, és bízom benne, hogy jól fog menni. Este pedig edzést tartok. Egyébként elkezdtem a súlyzós edzéseimet. Ugyanazt a programot fogom csinálni, mint régen. Hetente 4 alkalommal edzek. Hétfő, Kedd és Csütörtök, Péntek. Ez nekem nagyon bejött régen. Sok mindet kipróbáltam már, de ez a 4 napos edzés igazán bejött. Hétfőn és Csütörtökön felsőtestet edzek, Kedden és Pénteken alsó testet. Tegnap kezdtem és elég jól ment. Az edzés tervem a következő.

 

Fekve nyomás 6X8

Állig húzás 6X8

Egykaros bicepsz 6X8

Egykaros tricepsz 6X8

Húzódzkodás széles fogással 6X6

Tolodzkodás 6X10

Kötélmászás 4X

 

Egyelőre ezeket csinálom. Az alsó teste még nem csináltam, így azt még nem írom le. Biztos fogom emelni a mennyiséget, és ha kevés, akkor a gyakorlatok számát is. De azt nem felejtsétek el, hogy mellette még minden nap legalább 5X5 percet földharcozok. Az is eléggé kivesz, úgy hogy ez a súlyzós edzés éppen eléggé kivesz.

Egy kicsit akarok izmosodni. Tudjátok, jön nyárJ. Csak vicceltem, nem azért edzek, hogy izmosnak lássanak. A földharc miatt. Fontos a kemény, erős fogás, a földharcban. Ha egyszer valakit meg fogsz, akkor azt addig nem szabad elengedni, amíg te nem akarod elengedni. Mindegy mit csinál az ellenfél. Szóval a sok húzódzkodás, és kötélmászás ezt erősíri.

 

Sokszor mondják, hogy az erő nem számít, csak a technika. Ez biztos így van, de nagyon fontos, hogy ha szükség van rá, akkor nagyon erősen tudjál fogni. Ezt tapasztalatból mondom. Hat év aktív, versenyszerű Brazil Jiu-Jitsuval a hátam mögött.

  Elhatároztam, hogy jövőre Euróba bajnok leszek. Ezért most meg akarok tenni mindent. Ezért edzek sokat, ezért diétázok, és erősítek. Muszáj elérnem a célt, amit kitűztem magam elé.

 Közben el telt egy nap.

Holnap délelőtt megyek le Egerbe. Főiskola megint. Örülök, hogy elkezdtem, de néha nagyon macera az egész. Szeretek oda járni, mert azzal foglalkozunk, amit nagyon szeretek, ezek pedig a filmek. De néha annyira nincs kedvem tanulni és itt viszont kell. Néha annyira más dolgokat csinálnék, mint a tanulás. Néha, semmi kedvem felkelni hajnalba és levonatozni Egerbe. De hát mint tudjuk, hogy olyan nincs, hogy valamit semmiért. Mindennek ára van, még annak is ha az ember Diplomát akar. Az ár pedig a sok lemondás, tanulás és hajtás. Most már végig csinálom ezt a 6 félévet. Ha elkezdem, nem adom fel, akkor sem, ha néha nagyon nehéz. Mert néha nagyon nehéz elhihetitek.

  De amikor megkapom a Diplomámat, és az első saját rendezésű filmemet, vetítik a mozik, akkor fogom tudni, hogy megérte.

 

Egyébként minden célommal így vagyok. Ha nagyon nehéz a hozzá vezető út, akkor mindig a végeredmény van előttem. Csak arra gondolok. Mindig elképzelem, hogy milyen érzés lesz, majd ha elérem. A végcél majd kárpótol mindenért. És ez mindig így van. Az érzés, amikor hatalmába kerít, akkor tudom, hogy megérte, és nem volt hiába való a küzdelem.

Ha valami igazán elhatározol, onnan fogva már nem az a kérdés, hogy sikerül –e, hanem az, hogy mikor.

 

Befejezem mára. Remélem a videó tetszett. Indiában nem lehet egyszerű közlekedni.

Jó éjszakát.

Sziasztok.

 

MILIIOMOS HÍREK:

Aranyat fújhatunk a nokedlire is.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A német Deli Garage találmánya a flakonba zárt ehető arany, az Esslack. Az aranyspray-vel bármilyen étel is akad a kezünk ügyébe, pillanatok alatt bearanyozhatjuk, királyi fogássá alakíthatjuk.

 

 

Egyeseknek nem elég, hogy az ételük a legdrágább és legfinomabb alapanyagokból készül, még exkluzívabb megoldásra vágynak a tányérjukon. Divat lett az éttermekben arany lapokkal díszíteni a fogásokat, hogy a kulináris élvezet valóban királyhoz méltó legyen.

 

Az ehető aranypor után a német Deli Garage amegalkotta az Esslack-ot, vagyis az ehető aranyat és ezüstöt spray-be zárva. Ezzel az innovatív találmánnyal minden egyes lakomát pillanatok alatt királyivá varázsolhatunk, fújhatjuk zöldségekre és gyümölcsökre ugyanúgy, mint a péksüteményekre.

Ha ezt a praktikát alkalmazzuk, más díszítésre nincs is szükség. Ezután vendégeinket nem kell ötcsillagos hotel luxuséttermébe vinnünk ahhoz, hogy igazán extravagáns ételt ehessenek, elég előkapnunk az ehető arannyal teli spray-t, és ráspriccelnünk a vacsora fogásaira. Garantált, hogy a látvány le fogja nyűgözni őket.

Az ehető nemesfémeknek egyébként sem jellegzetes ízük, sem illatuk nincs, és az étel minőségét, ízvilágát sem módosítják. Az Esslack Food Spray áráról egyelőre nincs információ.

 

(Forrás: deluxe.hu)

 

 

 

 

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr441906233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása