Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

Az első színházi próbám

2011. március 30. 12:04 - Warrior

Sziasztok

 

 

VASÁRNAP  2011-03-27 

Hétvége van és van egy kis időm, hogy kommunikáljak a blgogmban. Pontosabban elég egyoldalú a kommunikáció, mert ilyenkor nem válaszol senki. Persze jó tudni, hogy sokan olvassátok és kommentezni és like-olni is szoktátok. És nagyon jó dolgokat szoktatok írni. Tegnap volt diszkó. Volt egy kis incidens is. Egy meglehetősen ittas fiatalember, aki ránézésre intenzíven űzi a „gyúrás” nevű sportot, odament a diszkóba két másik fiatalemberhez és két kézzel egymásnak verte a fejüket. Korrekt nem? Azt mondanom sem kell, hogy a két fiatal srác fele akkora volt, mint az agresszor! És amikor mondtam neki, hogy menjen haza akkor ártatlanul mondta, hogy ő semmit nem csinált. De úgy gondolom jobb, hogy haza küldtük. Ennyi történt. De elég is volt, mert az soha nem jó, ha balhé van!! Így is mindig igyekszem emberi módon intézni a dolgokat! És ez sikerül is mindig. 

 A leendő filmem elég nagy érdeklődésre tart számot. Sokan, sokszor kérdezik, hogy hol tart a projekt. Én pedig mindig azt mondom, hogy folyamatban van. Előbb vagy utóbb összejön a pénz és akkor olyan filmet láthattok, amin igazán sokat fogtok nevetni!! De hát azt tudnotok kell, hogy ez egy „hosszútávfutás”. Sok idő amíg a pénzt összeszedem. De mindenképpen megcsinálom! 

 

HÉTFŐ  2011-03-28 

Ma reggel elmentem jiu-jitsuzni. Jó volt, bár ma nem tudtam sokáig maradni, mert siettem haza, edzést tartani! A fokozatosság elvét betartva hozom igazán jó formába magamat! Mindennap edzek, van olyan, hogy létszer is.Általában vonattal megyek fel pestre. Ez ezért is jó, mert út közben tudom tanulni a szövegemet a színdarabra. Nehogy azt gondoljátok, hogy olyan könnyű megtanulni azt a 10 oldalt. Erre általában több idő szokott lenni, de most nincs. Magolni kell nincs mese. Azt pedig annyira nem szeretek. De hát ki szeret. És Április 7-én előadás. Biztos, hogy profin fog menni. Eddig minden előadás úgy ment. Mindig a legjobb formát hoztam! 

 

SZERDA  2011-03-30 

Ma már szerda van! Tegnap megvolt az első színházi próbám. Fantasztikus volt. Annyira jó volt újra a színpadon, hogy az hihetetlen. Már el is felejtettem, hogy milyen a színpadi érzés. Fantasztikus!! Tudjátok, amikor filmekben szerepelek, olyankor nincs igazán idő belemenni a szerepekbe. Ott a rendező elmondja, hogy így meg úgy kell és kész. Egy próba és mehet! A színpadon viszont van idő a játszott karakter lelki mélységeibe belemenni! És ez fantasztikus dolog. Olyan jó egy másik ember bőrébe bújni. A színház az olyan közvetlen. Adott a pillanat az előadás közben és ez a pillanat csak egyszer van!! A filmen, ha nem sikerül újra vesszük. De a színpadon, ott megismételhetetlen a dolog!! Ha jól csinálja az ember a néző a székhez ragad! Én pedig jól akarom csinálni!! Éjjel nappal tanulom a szöveget!! Nem könnyű, de hát mi könnyű?

 

Egyelőre befejezem, és hamarosan folytatom!!

 

Sziasztok.

 

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr342784707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása