Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

Csak elszántan!!

2011. július 21. 11:44 - Warrior

Sziasztok.

 

Itthon vagyok, és a jövőn elmélkedem. Hogy hol tartok, és hogy merre kellene mennem. Mert az eredménnyel nem mindig vagyok elégedett!! Ha lelassul a célok felé vezető menetelem, akkor újra gondolom a tevékenységeimet és néha arra az elhatározásra jutok, hogy jobban kell akarni a dolgokat!! Sokkal, de sokkal jobban akarni!! Az idő megy és néha egy picit türelmetlen vagyok. Tisztában vagyok, hogy a türelem rózsát terem és, hogy hagyni kell néha kifutni a dolgokat, de olyan jó lenne néha, ha a célban lennék már. Konkrétan, ha a filmem már a forgatás stádiumában lenne!! Jelenleg a szponzorkeresésnél tartok és ez rendkívül nehéz és hosszadalmas folyamat. De a küzdelem természetes erősítőszer és megacélozza a szándékot, és az akaratot.

Az edzés is nagyon jól megy. Kő keményen edzek, és nagyon gondolkodom, hogy Decemberben elindulok a Hanshi kupán álló harcban. Ütés-rúgás!! És persze ha lekerülünk a földre, akkor földharc. Nagy erőt érzek magamban!! Persze időben el kell kezdenem edzeni!Mostanában gondolkodom rajta, hogy jó lenne egy saját edzőterem! Amolyan igazi DURKÓ GYM!! Benne boksz ring, ketrec, tatamis terem stb.Igazi harcos képző! Ahol minden adott, hogy komoly munkát lehessen végezni!! A Facebookos oldalamra küldött egy barátom egy New Yorki Gym videóját. Hát mit mondjak!!! Hihetetlen! 1200 tanítvány jár oda és most, hogy megnyitják az új részt még 500 új embert várnak. Három szint!! Benne boksz ring, ketrec rész és minden, ami kell!! Nagyon inspirálóan hatott rám a videó! Persze nem könnyű és rengeteg pénz kell, hozz és biztos szerencse is.

De mint tudjuk a szerencséért meg kell dolgozni és nem ajándékba kapjuk! Valamiért úgy érzem, hogy a képességeimnek csak a töredékét használtam ki eddig. Úgy, hogy maximálisan  ki fogom használni a képességeimet.Nektek is azt javaslom, hogy használjatok ki minden képességet, ami bennetek van! Mert mindenki egyedi és megismételhetetlen! Mindenkiben hatalmas lehetőségek rejlenek, amit nem szabad el tékozolni. Soha!!

Én mindig arra törekszem, hogy megtegyek mindent, amivel jobbá teszem magam és mások életét. Mert mindig az  a kérdés, hogy amit teszel azzal jobbá tetted –e az életedet! Ha igen a válasz, akkor jó úton jártok. Csak mindig tegyétek fel a kérdést!! És őszintén válaszoljatok rá!!Észrevettem magamon, hogy kitűzök egy célt és küzdök és küzdök, és aztán elérem!! Aztán egy kis holt idő következik!! Olyankor biztos pihenek vagy ilyesmi!! Aztán tisztázom magamban a helyzetet és újra kitűzök valamit!! És újra elérem!!

Az egy kicsit néha nehéz, ha nem úgy alakul a cél elérése, ahogy szeretném!! A kezdeti lelkesedés egy kicsit visszaesik. De csak egy kicsit!! Tisztázom magamban, hogy nem is olyan könnyű elérni a célt!! Látom, hogy elég nagy fa, az amibe a fejszémet belevágtam!! Látom, hogy ez nem fog olyan egyszerűen sikerülni! És, akkor hosszú távú „harcmodorra” állok be!! A lényeg, hogy mindennap tenni kell a megvalósításért valamit!! Mindennap!! Nem telhet olyan nap, amikor nem teszünk semmit!! Én mindennap küldök emailt és leveleket olyan cégeknek, amik véleményem szerint tudják támogatni a filmemet!! Eddig nem érkezett pozitív válasz!! De egyszer megjön!! Addig folytatom, a levelezgetést, amíg valaki fantáziát nem lát a filmemben!! Mert, hogy valaki fog az biztos!!

Ez egy ilyen munka!! Senki sem ad szívesen pénzt!! Azért verejtékezni kell!! A sikert nem adják ingyen!! Ugyanolyan, mint egy verseny!! Verejték és verejték, edzés és edzés és a verseny napján nem biztos, hogy összejön!! De egyszer összejön és utána minden addigi nehézség, nevetségesen könnyűnek tűnik visszanézve!! 

Ezért küzdjetek!! Mindig!! Mindig!! 

Hamarosan jelentkezem!! 

Sziasztok!!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr613085913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása