Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

Lépjetek a következő szintre! :)

2012. január 13. 22:39 - Warrior

Sziasztok! 

Az újévről még nem írtam. Pedig itt van, és az idő megy. Minden évvel, ahogy haladunk előre egyre bölcsebbek leszünk. Legalább is én így vagyok vele.Néha visszagondolok a húszéves önmagamra és mosolygok, és persze néha sírni tudnék egy-egy cselekedetemen. Persze az idő kerekét nem lehet visszaforgatni.  Néha sajnos, néha pedig jó, hogy ez így van.Emberek vagyunk. És hibázunk és tanulunk belőle. Aki a más hibájából nem tanul, az a sajátjából kénytelen! Én azt gondolom, hogy mindenkinek így az év elején vissza kellene tekinteni az elmúlt évre (életére), hogy mit tett meg, milyen szintre ért. Milyen terve sikerült és mi az, amit meg kell csinálnia a jövőben. Mert az élet fejlődés és növekedés. Annak kell, hogy legyen. Aki megáll, az visszafelé megy. És a többiek lehagyják.

Soha nincs jobb alaklom valamit elkezdeni, mint azonnal. Soha nem lesz jobb lehetőség, mint most. Onnan kell elkezdeni, ahol jelenleg vagyunk.És soha ne felejtsétek, hogy ahol ma tartotok az a „tegnap” gondolkodásának az eredménye. És ma teremtitek meg a holnapot. Ebből kifolyólag, nagyon fontosak a tervek. Fontosabbak, mint sokan gondolnák. Én személy szerint azt gondolom, hogy nagy tervek kellenek. Olyan nagyok, amik lázba hoznak. Amik elérik, hogy az ember tovább lépjen a saját korlátain. De persze, ha valakinek nincsenek világmegváltó tervei, azzal sincs baj. Csak érjétek el amit akartok. Érjétek el kisebb célkitűzéseket, aztán majd jönnek a grandiózus, világmegváltó tervek.

Ha akarod, eléred! Ha nem akarod, nem éred el! Ennyi! Nincs köztes megoldás! Olyan nincs, hogy akarom, de nem sikerül! Akkor nem akartad eléggé!Az idő nem számít! Tudd, hogy sikerül! A fejedben elképzeled, megteremted, mintha valóság lenne. Amikor becsukod a szemed, és elképzelsz, mondjuk egy új házat. Körbe mész benne, megszagolod a friss festést, megnézed a fürdőszobát, kinézel a tengerre a teraszról! Az agyad nem tudja, hogy ez valóság vagy képzelet. Minden úgy fog dog alakulni, hogy abba a valóságba találd magad, amit elképzeltél és egy szép napon tényleg a saját gyönyörű házad teraszán kinézz a tengerre.

De ehhez úgy kell elképzelned a házad, hogy az már megvan. Én ezt úgy szoktam nevezni, hogy belenézek a jövőbe. Eldöntött ténynek veszem, hogy ez lesz a jövőbe!De ehhez hinni kell! Nem csak úgy félvállról elképzelni és álmodozni, hogy „talán”, meg „lehet”! HANEM TUDNI!! Én két dolgot még hozzá szoktam tenni! Az egyik, hogy nem csak elképzelem, hanem fizikailag is teszek a célomért! Dolgozok rajta, keresem a lehetőséget, és mindent megteszek, hogy elérjem!A másik pedig, hogy tisztában vagyok vele, hogy mindent nem irányíthatunk. Vannak rajtunk kívülálló dolgok a világban, melyeket nem is lehet érteni.

Ilyenkor egyet tehetünk: Imádkozunk Istenhez! Kérjük az Ő segítségét! Ez a kulcs! Hinni, hogy elérem a célt, tenni érte és Imádkozni! És nagyon fontos, hogy soha ne hagyjátok senkinek, hogy megmondja, hogy ti mire vagytok képesek! Azt senki sem tudja rólatok! Még ti magatok sem! És itt és most elárulom, hogy sokkal, de sokkal többre, mint azt gondolnátok! 

Úgy, hogy itt az ideje, hogy 2012-ben a következő szintre lépjetek! 

Az alábbi videó segít benne :) ! Bár foci van benne, bármivel be lehet helyettesíteni!

Hamarosan jelentkezem! 

Sziasztok.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr123543789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása