Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

"A sötét oldal'

2012. november 18. 17:31 - Warrior

Sziasztok.

Hogy mire utalok a címben? Nos nem másra, mint az internetes híreket szolgáltató Hír23 portál egyik alcímére. Ez a rovat, ha valaki nem tudná kizárólag bűnügyekkel, katasztrófákkal, és egyéb szörnyűségekkel foglalkozik. Sajnos megtörtént események híreit osztják meg az olvasókkal. Amikor az ember olvassa, azt hiszi, hogy egy fantázia dús, filmben megtörtént eseményeket leíró oldallal találkozik. És nem. Amit ott olvasunk az az élet. A kemény valóság, ami nap mint nap történik emberekkel. Hihetetlen. Most nem akarok belőle idézni, de a legválogatottabb szörnyűségek olvashatók benne. Mintha egy horror film sztoriját olvasnánk.

És ez mind megtörténik? Fogalmazódik bennünk a kérdés. Ezeket emberek követik el? Van ilyen? Hogy történhet? Milyen lehet az az ember, aki megöli a nevelt kisfiát? Mi játszódik le benne? Fel lehet ezt épp ésszel fogni? Mert én nem tudom felfogni. Hol élünk?

Én tisztában vagyok azzal, hogy egy újságnak, legyen az internetes rovat, vagy hagyományos írott újság, szüksége van szenzációra. És biztos, hogy a nagy olvasottsághoz kell, szenzáció és hír érték. És az emberek alapvetően szeretik a borzongást. A kérdés az, hogy miért van ehhez mindig alapanyag? Nem vagyok naiv, higgyétek el. Tudom mi folyik a világban és tudom, hogy mire képesek az emberek.,De akkor is megrökönyödök és elszörnyedek, azokon a dolgokon, amiket olvasok, látok, tapasztalok.
Amióta megszületett a kisfiam, azóta még jobban ki vagyok "élezve" a rossz hírekre. Féltem a fiamat. Mi lesz, ha nagyobb lesz és az utcán jár-kel. Nem lehetek mindig mellette, bár legszívesebben ezt tenném. Amit megtehetek, hogy kioktatom és megtanítom neki, hogy a lehetőségekhez képest vigyázzon magára. kerülje el a veszélyes szituációkat, helyzetek, hülyeségekbe. be nem látható helyzetekbe nem menjen be. Ne bízzon feltétel nélkül senkibe, stb. stb. De azt sem szeretném, ha állandóan készenlétben kellene élnie. Márpedig a mai híradások ezt sugallják. És sajnos valóban sok szörnyűség történik itthon és a nagyvilágban. Soha nem lehet tudni, hogy a veszély milyen formában érkezik. Hogy kiben mi lakozik. És ez nem jó.

Igazság szerint most fogalmam sem volt, hogy miért írom ezt, csak úgy kijött belőlem, ahogy olvastam a hír24 híreit. A szörnyű, hogy ember-ember ellen követi el a rossz dolgokat. Pénzért, vagy csak úgy. lelki ismeret furdalás nélkül, bele sem gondolva a következményekbe. Ez valóban az élet sötét oldala.

Ne legyen benne soha részünk!

Sziasztok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr314913104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása