Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

A bűnözők-Erotikus masszázs videó

2010. január 08. 22:49 - Warrior

Sziasztok.

 

Nagyon, nagyon fáradt vagyok. Egész héten vizsgáztam a Főiskolán és mivel Egerbe le kell mennem, ezért majdnem minden nap, na, jó nem majdnem mindene nap, hanem ma és tegnap reggel 5.10-kor keltem. Ehhez nem vagyok hozzá szokva. Most érzem, hogy majd lecsukódik a szemem, de azért a szokásos napi bejegyzést megcsinálom. Szóval reggel felkeltem és egy kicsit késve indultam. Úgy mentem, hogy autóval felmentem a Keleti pu-ra és onnan vonattal le Egerbe. Majdnem lekéstem a vonatot, mert arra nem számítottam, hogy Péntek van, és sokkal többen lesznek az utakon. Annyira ideges vagyok, amikor valaki tököl előttem a vezetési stílusával. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni a helyzettel és őrjöngök. Kiabálok és csapkodok, amikor valaki nem siet, és pedig sietek. Elmegyek az ember mellett és látom, hogy két kézzel fogja a kormányt és mereven bámul maga elé. Nagykabátba és sapkába bámulja az utat. Tuti, hogy olyan hideg van az autójába, hogy meg lehet fagyni. Ismerem az ilyet. Indokolatlanul lassan megy.

 Egyszer megpróbáltam, hogy nyugodtan nem kiabáltam, és visszafogtam magam. Hát nagyon rosszul éreztem magam. Utána kiabálva kiadtam magamból a mérget és máris jó volt minden. Az elfojtás a legrosszabb.

 

Tegnap a páromért mentem a munkahelyére. Megbeszéltük, hogy kint várom és megcsörgetem, ha ott vagyok, ő pedig kijön. Tudnotok kell, hogy a VIII. kerben van a munkahelye. Gondolom, nem kell bemutatnom a környéket. Tele van romával. Már majdnem ott voltam, amikor hívott, hogy menjek be érte, mert három kannibál roma be akart menni az irodába. Már csak ő volt bent és éppen be akarta zárni az ajtót, amikor az ajtóban megjelent a három fickó. Elkezdtek érdeklődni, hogy ez milyen hely, hányan vannak itt stb? A párom mondta nekik, hogy tűnjenek onnan és rájuk vágta az ajtó, és bezárta. Hívott, hogy inkább menjek be érte. Én persze rájuk készültem. A kocsimba van egy rúd, azt magammal vittem, hátha hárman be akarnak támadni. Nem fagyok fajgyűlölő, de tudom, hogyan tudnak viselkedni, ha falkában vannak. Már nem volt ott senki.

  Ez van. Manapság már sehol sem biztonságos. A bűnözők is egyre pofátlanabbak. Nem néznek semmit és senkit. Úgy, hogy nektek is azt javaslom legyetek óvatosak.

 

Ne felejtsétek el, hogy amíg ti dolgoztok, a bűnözők lopnak és fosztogatnak. Nekik az a munka. Míg ti tanultok, ők a zseblopást gyakorolják. Mindig éberen figyelik a potenciális áldozatot. Akkor lépnek akcióba, amikor nem számít rá az ember. Ők nyitott szemmel járnak az utcán és lesik az alkalmat. Ezért nem adjatok nekik alkalmat. Ez fontos.

  És ami a legfontosabb, hogy egy bűnözőnek nincsenek erkölcsi aggályai azzal kapcsolatban, amit csinál.

 Ők nem olyanok, mint mi. Nekem és nektek is vannak bizonyos erkölcsi normáink, amiket nem lépünk át. Nekem, tabu másnak a tulajdona.

 A bűnözőnek nem. Ő nyugodtan alszik egy balhé után. Semmi az égvilágon nem tartja vissza attól, hogy elvegye a másét. Ezért nagyon veszélyesek. Ők úgy szocializálódnak, hogy természetes a bűnözés. Úgy, hogy legyetek éberek.

 

Lassan befejezem a szóáradatot. 

 

Ezt azért olvassátok el. Olyan dolgokat írok le, amit az akció filmek nélkül sohasem tudnánk meg.

 

A rendőrségi nyomozások szerves része a sztriptíz bárok látogatása.

A rendőrségen a nyomozók pszichológiai teszten esnek át, miután kizárólag olyan társat kaphatnak, aki mindenben tökéletes ellentétük.

Rendőrfőnök csak olyan ember lehet, amelyik teljesen alkalmatlan rendőrfőnöknek.

Ha egy városban üldöznek, fuss a városközpontba, ott éppen karnevál van, és elvegyülhetsz a tömegben.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Bármikor szükséged van egy feszítővasra, egy téglára, kötélre, vagy motoros fűrészre, öt méteren belül megtalálod.

Addig nem lehetsz narkónepper, amíg nincs egy fekete bőrdzsekid.

Miután meghallod a pisztolylövést, még bőven van időd lebukni az aszal mögé.

A géppisztolyok lövedékei a magad elé tartott asztal lapján nem mennek át .

Az üveg nem vág.

Verekedésnél hiába van túlerőben az ellenfél, nyugodtan vesd magad közéjük, egyszerre mindig csak egy fog megtámadni, a többi addig jobbra-balra ugrál a szoba másik felében.

Ha az autóddal tíz métert zuhansz, és összetörik, várj egy másodpercet, és mehetsz vele tovább.

Egy nyomozó a felfüggesztése előtt semmilyen ügyet nem képes megoldani.

Minden bomba időzítéssel robban. A robbanásig hátralévő idő szép nagy piros kijelzőn látható rajta.

Azt a bombaszerkezetet, amit készítője egy hónapig bonyolított, bárki megérti a robbanásig hátralévő 8 másodperc alatt.

Egy bomba hatástalanításához a piros drótot kell elvágni.

Ha egy robbanásnak háttal állsz, nem árthat neked.

A robbanás lángfala pontosan a futó ember sebességével terjed.

Egy nagyon nagy robbanás öt percig is eltarthat.

Amikor leütnek valakit, soha nem szenved sérülést, vagy agyrázkódást. Pontosan akkor fog felkelni, amikor a tettestársát leütik.

Egy férfi nem mutat fájdalmat, még halálos seb esetén sem,
de felszisszen, ha egy nő megvizsgálja a homlokán lévő bibit.

Minden zárat másodpercek alatt ki lehet nyitni egy hitelkártyával, vagy egy hajcsattal, kivéve azt az ajtót, amelyik mögött egy lángoló csecsemőotthon van.

Minden televíziós hírműsorban van legalább egy hír, ami a pillanatnyi munkáddal kapcsolatos.

Bármelyik számítógéppel pillanatok alatt be lehet jutni egy ellenséges nagyhatalom titkos adatbázisába.

 

Sziasztok.

Ja és itt egy videó egy kis erotikus masszázsról :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr41657961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása