Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

Edzőtábor

2010. június 30. 14:50 - Warrior

Sziasztok.

 

Egy kicsit régen jelentkeztem. Ennek, oka, hogy elég sok dolgom van és nem volt időm írni. Most is lent vagyok Bodajkon az éves Kempo edzőtáborban. Ilyenkor elég sok edzés van. Idő nincs, másra csak edzünk és edzünk. Minden reggel futás és erőnléti edzés, utána délelőtt még egy edzés, az inkább technikai, aztán meg délután is egy kemény tréning. Ezzel telnek mostanában a napjaim. Ha végzek a Kempo edzőtáborral, utána rögtön megyek Jiu-Jitsu táborba. Az sem lesz egyszerű, mert ott is kemény küzdelmek és harcok lesznek. Az pedig Siófokon lesz.

 

És utána végre pihenő. Persze ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem fogok edzeni, de nyáron kevesebbet fogok, és többet pihenni. Pecázni, erdőt járni, nyaralni stb. Ezt már nagyon várom. Megyek nászútra is, és ott is sokat fogok pihenni.

Ezek vannak. Csak azért írom le ezeket, hogy lássátok, hogy nem tűntem el, csak mostanában nem volt időm leülni a számítógéphez.

 

Hamarosan folytatom.

 

Sziasztok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr242120968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása