Egy Harcos naplója

A GYŐZTESEK SOHA SEM ADJÁK FEL! AKIK FELADJÁK SOHASEM GYŐZNEK!

Készülés az EB-re!

2011. január 24. 20:20 - Warrior

Sziasztok.

 

Egy kicsit régen jelentkeztem. Már nagyon készülök az EB-re. Hamarosan eljön az idő, hogy Európa bajnok legyek. Persze tudom, hogy nem lesz könnyű. Már miért is lenne az. Ha könnyű lenne biztos, hogy nem akarnám.Egyébként tegnap volt diszkó. Elég fárasztó volt reggelig ott állni, a füstben és a zajban. Higgyétek el, nem leányálom. Amikor hazaérek olyan füstszagú a ruhám, hogy hihetetlen. Nesze neked passzív dohányzás. Még jó, hogy egy héten csak egyszer megyek. Az elég is. Persze mindig kimegyek levegőzni, de akkor is hatalmas a füst. Az emberek mindent megtesznek azért, hogy rombolják a szervezetüket. És persze azzal nem foglalkoznak, hogy más is esetleg szívja a füstöt. Sajnos ez van.

   Az EB-re nagyon sokat készültem. Egy kicsit aggaszt, hogy néha fáj az oldalam. Két hete kezdett el fájni és nem tudom, hogy mi lehet.Holnap megyek a szokásos szív ultrahang vizsgálatra. Minden évben egy komolyabb verseny előtt el szoktam menni. Biztos, ami biztos.A formám nagyon jó. Persze minden a helyszínen dől el. Azért azt tudnotok kell, hogy most már lila öves vagyok és ez azért magasabb kategória. Egy kicsit nehezebb is vagyok úgy, hogy nehezebb súlycsoportban is indulok. De mindet beleadok. Nyerni akarok és jó lenne, ha semmilyen sérülés nem hátráltathatna.

Hát egyelőre ennyi. A versenyig még jelentkezem.

 

Sziasztok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harcosnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr562610846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása